Svečano otvoren šesti BEST Design WEEK

U subotu, 28. maja, svečano je otvoren šesti po redu seminar dizajna i brendiranja, BEST Design WEEK, u organizaciji Udruženja studenata tehnike Evrope – BEST Beograd u prostorijama Metropolitan Univerziteta. Studenti svih tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu imaju priliku da u okviru seminara BEST design WEEK učestvuju u radionicama i predavanjima eminentnih predavača iz oblasti brendiranja, grafičkog i web dizajna. Seminar će trajati do subote, 4. juna, kada će učesnici radionica izlagati svoje radove i rešenja.

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predstavnici kompanija SET++, BUCK lighting i Tech1.

06

Nakon svečanog otvaranja, održana je i tribina predavanja Design Insight na temu savremenog grafičkog i industrijskog dizajna. Prvo predavanje, pod nazivom „Design in a nutshell“, održala je Eleonora Sergijević, kreativni direktor Omnis design studija i predsednik udruženja Tech1. Eleonora je pričala o osnovama dizajna, funkciji savremenog dizajna i koji je to domen dizajna u današnjim kompanijama.

Drugo predavanje, održala je kompanija BUCK lighting pod nazivom “Šta uopšte rade ti dizajneri u jednoj proizvodnoj firmi?”. Predavanje su držali Jelena Karalejić, PR menadžer kompanije BUCK, Manja Ćirić, grafički dizajner i profesor industrijskog dizajna u penziji Dušan Vuksan.

Poslednje predavanje, održao je Aleksandar Linc-Đorđević na temu prezentacionih veština. Cilj ovog predavanja, bio je da se učesnicima predoče prednosti dobrog prezentovanja i javnog nastupa.

Kako je svečano otvaranje izgledalo, kao i tribina Design Insight, možete pogledati u našoj galeriji slika.