Prijave su produžene!

Zbog velike zainteresovanosti, prijave za BEST design WEEK 2017 su produžene do petka, 19. maja.

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave za jednu od sledeće tri radionice:

Design Basic – na ovoj radionici moći ćete da naučite da koristite Photoshop i Illustrator, programe koje svaki budući dizajner treba da poznaje. Uz pomoć predavača, tokom radionice ćete imati zadatak da uradite rad na zadatu temu, pa ćete po završetku kursa biti spremni za praktičan dizajnerski rad.

Design Advanced – ovo je radionica za one od vas koji žele da se upuste u izazov i nauče kako da prave 3D modele u programima poput 3Ds max-a. Budući da je ovo oblast koja se sve više razvija i privlači sve više pažnje, ovaj kurs je tu da vam pomogne da napravite prve korake ka tome da postanete profesionalci 3D modelovanja.

Web Design – ova radionica će one od vas koji se bave samom izradom sajtova naučiti kako da svoje web sajtove učinite privlačnim i intuitivnim za korisnike dok ćete vi koji ste orijentisani na dizajn imati prilike da iz prve ruke vidite kako se pravi sajt i da steknete iskustvo koje će vam omogućiti da dizajnirate sajtove koji su estetski privlačni ali i pogodni za izradu. Tokom radionice ćete, u timovima od po dvoje, osmisliti i izraditi jedan landing page, pa ćete osim praktičnih znanja iz oblasti web dizajna i development-a, steći i iskustvo rada u timu!