Predavači radionica na BEST design WEEK-u 2021

Pažnja, pažnja!

Konačno ćete imati priliku da otkrijete ko su to naši sjajni predavači na radionicama! Upoznajte šest veličanstvenih predavača, stručnjaka u svojim oblastima, uz kojih ćete savladati i napredovati u sferi grafičkog i web dizajna, kao i digitalne fotografije i video montaže!

Srđan Nikšić – naš ovogodišnji predavač na radionici Graphic Design Basic. Ambiciozni dvadesetšestogodišnjak, po struci diplomirani grafički dizajner, spreman je da vas upozna sa osnovama grafičkog dizajna kao i konceptualizacijom ideje.

Slavoljub Ćirković, predavač na radionici Graphic Design Advanced, je grafički i web dizajner. Diplomirani ekonomista, koji je uplivao u vode grafičkog dizajna, kojim se uspešno bavi preko 10 godina. Pobednik je na preko 50 internacionalnih konkursa za grafički i web dizajn. Vlasnik je sopstvenog jedinstvenog brenda SCART-Design. Radi za poznate kako domaće, tako i strane firme, za Sportsko društvo Crvena zvezda, poznate blogere, fitness instruktore, glumce.

Sunčica Zurković je ovogodišnji predavač na Digital Photography!  Fotografisanje je deo njenog života od kad zna za sebe, još od malih nogu aparatom DSLR svoje majke stvarala je svoje prve fotografije prirode i insekata. Student je završne godine Master akademskih studija na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, pored toga vođena svojom inspiracijom, istražuje i fotografiše. Pretežno se bavi portretnom i modnom fotografijom, trudi se da priče postanu večne kroz umetnost kreiranu kroz objektiv njenog fotoaparata.

Aljoša Makević, diplomirani web developer sa SAE Instituta, ove godine upoznaće vas sa osnovama HTML-a i CSS-a na radionici Web Design Basic. Radio je širok spektar sajtova – od restorana do produkcijskih kuća za VR kontent. Pored toga što se radi na razvoju web aplikacija, bavi se dizajnom, marketingom kao i organizovanjem konferencija. Trenutno radi na platformi za donacije u humanitarne svrhe i sajtu jedne klinike. 

Miloš Pavlović je ovogodišnji predavač na Web Design Advanced radionici. Diplomirani grafički dizajner koji je zainteresovan za interaktivnu primenu grafičkog dizajna, web dizajna kao i front-end development-om. Završio je brojne kurseve programiranja na SAE Institutu i DaFED-u. Početke je zabeležio startup-om “Dooapp”, da bi 2017. godine sa dvoje kolega iz iste priče kreirao SuperCluster studio. Učestvovao je u izradi velikog broja WordPress tema, kao dizajner i kao programer. Trenutno je na poziciji CTO SuperCluster studia.

Nikola Tripković, uvešće vas u svet video montaže i produkcije, kroz program radionice Video Editing. Radio je na YouTube klipovima kako svoje tako i mnogim drugim klijentima. Takođe montirao je mnoge muzičke spotove, promotivne videe i reklame. Vlasnik je sajta Nauči Dizajn u  sklopu kog drži obuke u oblasti video montaže, Photoshop-a i UI/UX dizajna.

Предај коментар

Одустани од одговора Веб место