Ovako su izgledale radionice na BEST design WEEK-u 2021

Jedanaestu godinu zaredom u okviru seminara BEST design WEEK održalo se šest različitih radionica: Graphic Design Basic, Graphic Design Advanced, Web Design Basic, Web Design Advanced, Digital Photography i Video Editing.

Radionice su ispunile očekivanja kako predavača, organizacionog tima tako i svih učesnika.

Momenti koji su seminar ove godine učinili još zanimljivijim jeste rad učesnika sa modelima na radionici Digital Photography, zatim obrada istih uz pomoć Sunčice Zurković. Zatim je naš predavač, Srđan Nikšić, u okviru radionice Graphic Design Basic, priredio učesnicima da od specijalanog gosta na radionici, Athens Ramseyer, čuju nešto više o radu u toj sferi na svetskoj sceni. Na radionici Graphic Design Advanced, učesnici su čuli vredna iskustva našeg predavača Slavoljuba Ćirkovića – SCART-a. Radionicu Video Editing, obeležili su brojni snimci sa samog dana projekta koji su povezani u smislen koncept uz asistenciju našeg Nikole Tripkovića. Web Design Advanced, radionica koju je priredio Miloš Pavlović, dovela je naše učesnike do neverovatnog krajnjeg ishoda – njihovog unapređenog dizajna spremnog za tržište. I na kraju, neizostavni deo, radionica Web Design Basic, na kojoj su naši učesnici iu pomoć Aljoše Makevića, kreirali svoj prvi web sajt.

Verujemo da će studenti sa ovogodišnjeg seminara poneti lepa iskustva kao i korisna znanja koja će im pomoći da dalje razvijaju i unapređuju svoje veštine.