3D Design

Kome je namenjena radionica 3D Design?

Radionica 3D Design je namenjena svim zainteresovanim studentima koji žele da steknu i unaprede svoje znanje u 3D dizajnu.

Kakav je koncept radionice?

Radionica se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. U okviru teorijskog dela, učesnici će se uz pomoć predavača upoznati sa osnovama 3D dizajna, kao i konceptualizacijom ideje – kako doći do pravog odgovora na zadatak. Kasnije će svoje teorijsko znanje primeniti praktično, gde će im predavači pomoći da koristeći kompjuterske softvere (3Ds Max i ZBrush) realizuju svoju ideju.

Šta je cilj radionice?

Cilj ove radionice je sticanje znanja studenata u 3D dizajnu, kreiranju atraktivnih 3D modela i specijalnih efekata i vizualizacija projekata. Studenti će savladati tehnike upotrebe 3Ds Max i ZBrush programa za 3D dizajn i projektovanje.

Koliko traje radionica?

Trajanje radionice: 6 dana (od 15. do 20. maja)

Trajanje časa po danu: 1h i 30 minuta + 30 minuta pauze + 1h

Maksimalni broj izostanaka sa kojim se dobija sertifikat o učešću na radionici je 2.

Stefan Radenković

PREDAVAČ

Stefan Radenković, softverski inženjer, kao i samouki 3D umetnik, grafički i UI dizajner. Njegov umetnički rad u oblasti 3D-a predstavljen je na BlenderNation-u, najvećem centru za objavljivanje umetničkih radova, tutorijala i novina u razvoju Blender softvera. Sa profesionalnim iskustvom u industriji video igara, arhitektonskoj vizuelizaciji i dizajnom proizvoda za 3D štampu, među brojnim klijentima tokom dugog niza godina ističe se i kompanija Freepik, predvodnik u pružanju najkvalitetnijih resursa za digitalni dizajn. Član je 3D Wolf-a, tima za kreiranje addon-a i resursa za Blender zajednicu, kao i kratkih animiranih filmova.

Radovi učesnika