Design Insight

Šta je Design Insight?

Design Insight predstavlja niz predavanja koja prate inovacije i aktuelne teme u svetu dizajna. Pored novih tema i trendova, obrađuju se novi alati, tehnologije i ideje. Cilj je da se učesnicima predstave nove mogućnosti u svetu grafičkog, web, arhitektonskog ili industrijskog dizajna. Ovo je način da im se omogući da čuju o praktičnom iskustvu predavača i stručnjaka u svojoj oblasti. Predavanja su besplatna i otvorena za sve zainteresovane studente, bilo da su učesnici seminara ili ne.

Ove godine se održava 29.aprila!

Petar Vasić

PREDAVAČ

Dok sam živeo u Beogradu sam sa prijateljima razvio klub Extreme Art koji je organizovao nekoliko nacionalnih takmišenja u inline skatingu. Za vreme studija u Ljubljani sam razvijo firmu Sosed d.o.o. za koju sam uzeo investiciju od Poslovnih Andjela Slovenije i dobio neverovatne mentore. Firmu sam proširio u Nemačku i naučio ogromne lekcije o kulturološkim izazovima širenja preduzeća.  Lead Gen, firma koju sam razvio u Berlinu, je bila moja velika odskočna daska u svet internet prodaje i optimizacije prodajnih modela.

Trenutno vodim marketinšku agenciju Vasić Media koja je vodeća agencija u regonu sa fokusom pretežno na društvene mreže.

Osnivač sam VOICE i HOOK kompanija koje su inovativne organizacije u digitalnom marketingu.

Anđela Milovanović

PREDAVAČ

Trenutno lead conversion designer & CEO digital marketing agencije Zenic Media.

Odgovorna osoba za umetnost dizajna konverzije – spajanje lepog dizajna koji uliva poverenje sa isprobanim i dokazanim principima stope konverzije koji obezbeđuju da se sve što gradimo pretvara u konverziju od samog početka.

Od skoro edukator i deo projekta „Zenic Academy“ koji će pomoći preduzetnicima i frilenserima da dizajniraju stranice fokusirane na profit za sebe ili svoje klijente.

 

Jovana Rikalo

PREDAVAČ

Trenutno sam fine art i portretni fotograf. Radila sam kampanje za Dizni, saradjivala sa Canonom, Adobe-om i ambasador sam brenda BenQ.

Saradjujući sa ljudima širom sveta moje fotografije su ukrasile naslovne strane knjiga i časopisa. 

Da bih kreirala finalno umetničko delo, povezujem emociju i prirodu sa fotografijom.

Kombinujem modele sa prirodom i prizorima i tako stvaram eterične slike pune lepote. Koristim svoju kameru da oživim trenutke – trenutke koje sam doživela, kao i one koji još čekaju da se dogode. Inspiracija su mi život, ljudi i priroda.

Cilj mi je da se drugi pronadju u mojim delima i da ljudima pokažem nove svetove koje stvaram.

Rečenica kojom se vodim:,, Magija se može desiti samo kada smo povezani”.