Predavači na Design Insight-u na BEST design WEEK-u 2021

Vreme je da vam predstavimo naše fenomenalne predavače za Design Insight!

Maja Stojanović-Zmajast, jedna je od naših trenutno najprepoznatljivijih ilustratora. Diplomirala je Interdisciplinarnu umetnost na Univerzitetu u Sijetlu. Svoj rad je specijalizovala na polju ilustracija knjiga kao i dizajnu likova. Ono što je obeležilo njeno stvaralaštvo u 2019. godini je serija ilustracija inspirisana srpskim izrekama u cilju promovisanja i širenja tradicije van granica Srbije. Trenutno radi na izdavanju svoje prve knjige, zbirke sabranih ilustracija srpskih izreka.

Ivana Finci je inovativna food dizanjerka iz Beograda sa radnim iskustvom u inostranstvu i Srbiji. Svoje prve korake višeg obrazovanja je napravila ka Gastronomiji na Visokoj Hotelijerskoj školi u Beogradu, kako bi nastavila ka osnovnim studijama za Digitalne Umetnosti na Fakultetu za Medije i Komunikacije i završila sa Masterom u Milanu sa zvanjem MA in Food Design and Innovation. Trenutno je posvećena radu kao Freelance stilista za hranu na reklamama i filmu. Od nje možete očekivati inspiraciju po pitanju dizajna, umetnosti, hrane i svega što je pod kišobranom tih tema.

Sava Spasić-Digitizer, rođen u Smederevu, naš je najpoznatiji grafički dizajner sa višegodišnjim iskustvom. Diplomirao je na odseku Grafički dizajn i od tada svoju karijeru obeležio radom u poznatim kompanijama poput BIGZ NET, D-Box, WEB-ING i Digitizer. Na poziciji Senior grafičkog dizajnera radi na razvoju grafičkog, web kao i motion dizajna. Spreman je da pomogne svakom od vas da budete jedinstveni na internetu pomoću kvalitetnog dizajna i sadržaja.