Design Insight - this year on April 29!

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Udruženje studenata tehnike Evrope, BEST Beograd, trinaesti put zaredom organizuje projekat ,,BEST design WEEK” u okviru kog studenti imaju mogućnost da prisustvuju Design Insight-u, danu prosvećenom novitetima u svetu dizajna. 

Design Insight će se ove godine održati 29. aprila na Fakultetu organizacionih nauka sa početkom u 15h.

 

Dolaskom na ova predavanja, studenti će imati priliku da se informišu i učestvuju u diskusijama, čuju iskustva stručnjaka i kako su oni došli do svog uspeha. 

 

Predavači su vrhunski stručnjaci u svojim oblastima i mogu dosta pomoći početnicima pri daljem usmeravanju i usavršavanju.

 

 

 

 

Petar Vasić vodi marketinšku agenciju Vasić Media koja je vodeća agencija u regonu sa fokusom pretežno na društvene mreže. Osnivač je VOICE i HOOK kompanija koje su inovativne organizacije u digitalnom marketingu.Kroz svoje objave na mrežama osvrće se na uticaj veštačke inteligencije na različite sfere dizajna.

 

 

Anđela Milovanović lead conversion designer & CEO digital marketing agencije Zenic Media. Od skoro je edukator i deo projekta “Zenic Academy” koji će pomoći preduzetnicima i frilenserima da dizajniraju stranice fokusirane na profit za sebe ili svoje klijente.

Oblast kojom se pretežno bavi je UX/UI dizajn i zajedno sa drugim stručnjacima iz ove oblasti teže da unaprede rad i tehnologije na ovom polju.

 

 

 

 

Jovana Rikalo fine art i portretni fotograf. Radila je kampanje za Dizni, sarađivala je Canonom, Adobe-om i ambasador je brenda BenQ. Sarađujući sa ljudima širom sveta njene fotografije su ukrasile naslovne strane raznih knjiga i časopisa. 

 

Predavanja su besplatna i otvorena za sve zainteresovane studente! Na web stranici https://bdw.best.rs/prijava/ studenti se mogu prijaviti za Design Insight sve do 28. aprila. Vidimo se!