Design Insight

What is Design Insight?

Design Insight represents a series of lectures that follow innovations and current topics in the world of design. In addition to new topics and trends, new tools, technologies and ideas are covered. The goal is to present the participants with new opportunities in the world of graphic, web, architectural or industrial design. This is a way to enable them to hear about the practical experience of lecturers and experts in their field. Lectures are free and open to all interested students, whether they are participants in the seminar or not.

This year it takes place on April 29!

Petar Vasić

LECTURER

Dok sam živeo u Beogradu sam sa prijateljima razvio klub Extreme Art koji je organizovao nekoliko nacionalnih takmišenja u inline skatingu. Za vreme studija u Ljubljani sam razvijo firmu Sosed d.o.o. za koju sam uzeo investiciju od Poslovnih Andjela Slovenije i dobio neverovatne mentore. Firmu sam proširio u Nemačku i naučio ogromne lekcije o kulturološkim izazovima širenja preduzeća.  Lead Gen, firma koju sam razvio u Berlinu, je bila moja velika odskočna daska u svet internet prodaje i optimizacije prodajnih modela.

Trenutno vodim marketinšku agenciju Vasić Media koja je vodeća agencija u regonu sa fokusom pretežno na društvene mreže.

Osnivač sam VOICE i HOOK kompanija koje su inovativne organizacije u digitalnom marketingu.

Anđela Milovanović

LECTURER

Trenutno lead conversion designer & CEO digital marketing agencije Zenic Media.

Odgovorna osoba za umetnost dizajna konverzije – spajanje lepog dizajna koji uliva poverenje sa isprobanim i dokazanim principima stope konverzije koji obezbeđuju da se sve što gradimo pretvara u konverziju od samog početka.

Od skoro edukator i deo projekta „Zenic Academy“ koji će pomoći preduzetnicima i frilenserima da dizajniraju stranice fokusirane na profit za sebe ili svoje klijente.

 

Jovana Rikalo

LECTURER

Trenutno sam fine art i portretni fotograf. Radila sam kampanje za Dizni, saradjivala sa Canonom, Adobe-om i ambasador sam brenda BenQ.

Saradjujući sa ljudima širom sveta moje fotografije su ukrasile naslovne strane knjiga i časopisa. 

Da bih kreirala finalno umetničko delo, povezujem emociju i prirodu sa fotografijom.

Kombinujem modele sa prirodom i prizorima i tako stvaram eterične slike pune lepote. Koristim svoju kameru da oživim trenutke – trenutke koje sam doživela, kao i one koji još čekaju da se dogode. Inspiracija su mi život, ljudi i priroda.

Cilj mi je da se drugi pronadju u mojim delima i da ljudima pokažem nove svetove koje stvaram.

Rečenica kojom se vodim:,, Magija se može desiti samo kada smo povezani”.