Gostujući predavači

Ivan Prole

GOSTUJUĆI PREDAVAČ

Ivan Prole je strastveni dizajner proizvoda sa više od 15 godina iskustva. Kada se bavi novim poslovnim idejama, primenjuje različite metodologije, među kojima se izdvaja Design Thinking. Tema: „How to make digital products people will love”

Milena Bogovac

GOSTUJUĆI PREDAVAČ

Milena Bogavac je svestrani produkt menadžer sa više od 10 godina iskustva u IT industriji. Voli da sarađuje sa dizajnerima proizvoda i arhitektama rešenja na misiji izrade digitalnih proizvoda, kao i brzoj realizaciji MVP verzija radi pravovremene validacije ideje proizvoda, pri tome nikada ne gubeći iz vida dugoročne planove i viziju. Milena i Ivan su deo Product Innovation departmana u kompaniji HTEC Group, , koja je jedna od najbrže rastućih IT kompanija u Evropi.

Nemanja Veselinović

PREDAVAČ

Nemanja je u IT industriji nešto više od 10 godina, a bavi dizajnom digitalnih proizvoda i brendiranjem. Trenutno vodi Visual Communications departman u HTEC Group-u, koja je jedna od najbrže rastućih IT kompanija u Evropi. Tema: “Design Management: From Designer to Manager”

Ana Prodanović

PREDAVAČ

Ana Prodanović predaje na predmetu Pismo, Fakultet primenjenih umetnosti, izvanredno poznaje tipografiju imajući u vidu da i sama kreira fontove, tako da ćemo studentima ponuditi zaista vrlo vredno iskustvo. Tema: Tipografija

Nenad Ivić

PREDAVAČ

Nenad Ivić je grafički dizajner, kreativac i osoba koja vodi kreativni studio Steve Noho – nedavno oformljenu celinu u okviru kompanije Evoke Group. Osim niza komercijalnih projekata, 2021. godine, zajedno sa svojim timom, pokrenuo je projekat „Digitalna izložba mladih grafičkih dizajnera“ sa ciljem da stvore digitalni prostor kojem će mladi kreativci na početku svojih karijera moći da izlažu svoje radove, predstave se široj javnosti i to potpuno besplatno.