Web Design Advanced

Who is the Web Design Advanced workshop intended for?

Web Design Advanced is a workshop intended for all students who already know the basics of web design and want to improve their knowledge. Knowledge of the web and how HTML and CSS work, as well as experience working with the same, is required. 

What is the concept of the workshop?

The workshop consists of a theoretical and a practical part. Within the theoretical part, participants will learn about UX/UI (User eXperience, User Interface) with the help of the lecturer. Later, they will apply their theoretical knowledge practically, where lecturers will help them to combine design with coding and make their website more dynamic. The workshop is intended for designers who need to deliver good design to developers and developers who want to better understand how web design works.

Duration of the workshop

Duration of the workshop: 6 days (from May 13 to 18)

Lesson duration per day: 1 hour and 15 minutes + 30 minute break + 1 hour and 15 minutes

The maximum number of absences with which a certificate of participation in the workshop is obtained is 2.

Bringing your own laptop is mandatory.

nikola

Nikola Tripković

LECTURER

Pre 3 godine, Nauči Dizajn krenuo je kao misija da ljudima proširim moju veštinu i strast. Danas Nauči Dizajn ima 10 zaposlenih i preko 1000 učenika. Desetine ljudi pronašle su vrhunski posao, a krenuli su od nule sa mojim kursevima. Moj cilj je da ekipa sa BEST radionica bude sledeća!

Ivona Petrović

LECTURER

UI/UX Designer

Ivona Petrović je UI i UX dizajnerka sa primarnim fokusom na dizajniranje veb sajtova, veb aplikacija i vektorske ilustracije.
Završila je Visoku školu likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu, smer Grafički dizajn 2013. godine od kada počinje da se aktivno bavi UI i UX dizajnom. Trenutno je Creative lead u startapu Rad Intelligence i freelance dizajner za Toptal. Strastveni je ljubitelj ilustracije i njene primene u kompleksnim sistemima. Ivonaće na ovogodišnjem BEST desgin WEEK-u biti angažvana kao predavač i učesnik u panel diskusiji.

Marko Platanić

UČESNIK

CTO @ Creative Brackets

Rođen 1992. godine u Požarevcu. Završio je Visoku školu informacionih i komunikacionih tehnologija u Beogradu, gde je kasnije i specijalizirao na smeru softverskog inženjerstva. Posle završenih osnovnih studija sa kolegom pokreće digitalnu agenciju. Marko je CTO i Co-Founder švedske digitalne agencije Creative Brackets u kojoj organizuje i vodi ostale članove development tima, kako bi u dogovorenom vremenskom roku završili projekat precizno i kvalitetno. Učesnicima radionice pomoći će da primene znanja iz oblasti web programiranja na zadatoj temi.

Ivan Nedeljković

UČESNIK

Junior Developer

Ivan Nedeljković je mladi web developer koji je nakon svršene srednje škole, gde je pohađao smer El. tehničar računara, svoje školovanje nastavio na visokoj školi za informacione tehnologije i telekomunikacije i u medjuvremenu dobio je priliku da svoju web developer karijeru započne u firmi Creative Brackets. Ima 24 godine, i pored pozicije backend developera, u firmi u kojoj radi, angažuje se i na projektima na kojima ima potrebe za SEO optimizacijom. U slobodno vreme, voli da čita o novim tehnologijama, preduzetništvu i da diskutuje o preduzetničkim idejama. Učesnicima radionice pomoći će da primene znanja iz oblasti web programiranja na zadatoj temi.

Danilo Stojanović

UČESNIK

Junior Developer

Rođen 1997. godine u Valjevu. Započinje studije 2016. godine na Visokoj školi strukovnih studija za informacione i komunikacione tehnlogije Univerziteta u Beogradu. Studira smer za veb programiranje. U svojoj trećoj godini studija započeo je stručnu praksu u firmi Creative Brackets, gde je usavršavao i sticao nova znanja na poljima web dizajna i programiranja. Učesnicima radionice pomoći će da primene znanja iz oblasti web programiranja na zadatoj temi.

Nikola Cvejić

UČESNIK

Junior Designer

Student Univerziteta u Beogradu, rođen 1997. godine. Dizajnom se bavi od srednje škole, a prvo radno iskustvo stiče u kreativnom timu KK Crvena zvezda, čiji je bio višegodišnji član. Nakon toga, počinje da se bavi UI/UX dizajnom, ilustracijom i brendingom u Creative Brackets. Učesnicima radionice biće na raspolaganju kao asistent za dizajn.

Works of participants