Graphic Design Advanced

Kome je namenjena radionica Graphic Design Advanced?

Graphic Design Advanced je radionica koja je prilagođena svim studentima koji žele da unaprede svoje znanje u grafičkom dizajnu i nauče nešto više o brendiranju – formiranju vizuelnog identiteta. Za ovu radionicu neophodno je predznanje iz ove oblasti i poznavanje softverskih programa,
Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, koji se koriste u dizajniranju.

Kakav je koncept radionice?

Radionica se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. U okviru teorijskog dela, učesnici će se uz pomoć predavača upoznati sa osnovama osmišljavanja vizuelnog identiteta i logoom kao konceptualnim zadatkom. Kasnije će svoje teorijsko znanje primeniti praktično, gde će im predavači pomoći da na računarima realizuju svoju ideju i dođu do najboljeg rešenja. 

Šta je cilj radionice?

Cilj je da nakon 6 dana polaznici prošire i unaprede svoja znanja i da tokom seminara kreiraju finalni proizvod koji će biti odraz njihovog rada i stečenih veština.

Koliko traje radionica?

Trajanje radionice: 6 dana (od 15. do 20. maja)

Trajanje časa po danu: 1h + 30 minuta pauze + 1h i 30minuta

Maksimalni broj izostanaka sa kojim se dobija sertifikat o učešću na radionici je 2.
Neophodno je nošenje sopstvenog laptopa.

Dušan Popović

PREDAVAČ

Dušan Popović rođen je 1991. u Krupnju. Završio je Osnovne i Master akademske studije na Arhitektonskom fakultetu, gde je 2015. upisao i Doktorske studije, a nakon toga 2019. upisuje i Master studije filmske režije na Akademiji Umetnosti. Trenutno živi i radi u Beogradu, gde je od 2016. zaposlen kao asistent pri kabinetu za vizuelne komunikacije na Univerzitetu u Beogradu – Arhitektonskom Fakultetu. Član je Udruženja Likovnih Umetnika, Primenjenih Umetnosti i Dizajnera Srbije (ULUPUDS).

Radovi učesnika