Graphic Design Advanced

Kome je namenjena radionica Graphic Design Advanced?

Graphic Design Advanced je radionica koja je prilagođena svim studentima koji žele da unaprede svoje znanje u grafičkom dizajnu i nauče nešto više o brendiranju – formiranju vizuelnog identiteta. Za ovu radionicu neophodno je predznanje iz ove oblasti i poznavanje softverskih programa, Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, koji se koriste u dizajniranju.

Kakav je koncept radionice?

Radionica se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. U okviru teorijskog dela, učesnici će se uz pomoć predavača upoznati sa osnovama osmišljavanja vizuelnog identiteta i logoom kao konceptualnim zadatkom. Kasnije će svoje teorijsko znanje primeniti praktično, gde će im predavači pomoći da na računarima realizuju svoju ideju i dođu do najboljeg rešenja.

Šta je cilj radionice?

Cilj je da nakon 6 dana polaznici prošire i unaprede svoja znanja i da tokom seminara kreiraju finalni proizvod koji će biti odraz njihovog rada i stečenih veština.

Koliko traje radionica?

Trajanje radionice: 6 dana (od 13. do 18. maja)

Trajanje časa po danu: 1h i 15 minuta + 30 minuta pauze + 1h i 15 minuta

Maksimalni broj izostanaka sa kojim se dobija sertifikat o učešću na radionici je 2.

Neophodno je nošenje sopstvenog laptopa

Slavoljub Ćirković

PREDAVAČ

Slavoljub Ćirković je grafički i web dizajner. Diplomirani ekonomista, koji je uplivao u vode grafičkog dizajna, kojim se uspešno bavi skoro 15 godina. Pobedio je na preko 50 internacionalnih konkursa za grafički i web dizajn i još u preko 90 bio u finalu na najpoznatijim svetskim platformama. Vlasnik je sopstvenog jedinstvenog brenda SCART-Design. Radi za poznate kako domaće, tako i strane firme, za Sportsko društvo Crvena zvezda, poznate blogere, fitness instruktore, glumce, sportiste…. Takođe spada u red top dizajnera, ne samo u Srbiji nego i u svetu, kad su u pitanju fotomanipulacije. Njegove fotomanipulacije koriste poznati sportski klubovi, nalaze se na muralima, bilbordima, tetovažama…

Radovi učesnika