Graphic Design Advanced

Kome je namenjena radionica Graphic Design Advanced?

Graphic Design Advanced je radionica koja je prilagođena svim studentima koji žele da unaprede svoje znanje u grafičkom dizajnu i nauče nešto više o brendiranju – formiranju vizuelnog identiteta. Za ovu radionicu neophodno je predznanje iz ove oblasti i poznavanje softverskih programa,
Adobe Photoshop i Adobe Illustrator, koji se koriste u dizajniranju.

Kakav je koncept radionice?

Radionica se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. U okviru teorijskog dela, učesnici će se uz pomoć predavača upoznati sa osnovama osmišljavanja vizuelnog identiteta i logoom kao konceptualnim zadatkom. Kasnije će svoje teorijsko znanje primeniti praktično, gde će im predavači pomoći da na računarima realizuju svoju ideju i dođu do najboljeg rešenja. 

Šta je cilj radionice?

Cilj je da nakon 6 dana polaznici prošire i unaprede svoja znanja i da tokom seminara kreiraju finalni proizvod koji će biti odraz njihovog rada i stečenih veština.

Koliko traje radionica?

Trajanje radionice: 6 dana  (od 18. do 23. aprila)

Trajanje časa po danu: 1h 15minuta + 30 minuta pauze + 1h 15minuta

Maksimalni broj izostanaka sa kojim se dobija sertifikat o učešću na radionici je 2.
Neophodno je nošenje sopstvenog laptopa.

Slavoljub Ćirković

PREDAVAČ

Slavoljub Ćirković, predavač na radionici Graphic Design Advanced, je grafički i web dizajner. Diplomirani ekonomista, koji je uplivao u vode grafičkog dizajna, kojim se uspešno bavi preko 10 godina. Pobednik je na preko 50 internacionalnih konkursa za grafički i web dizajn. Vlasnik je sopstvenog jedinstvenog brenda SCART-Design. Radi za poznate kako domaće, tako i strane firme, za Sportsko društvo Crvena zvezda, poznate blogere, fitness instruktore, glumce.

Radovi učesnika