Graphic Design Basic

Kome je namenjena radionica Graphic Design Basic?

Graphic Design Basic je radionica koja je prilagođena svim studentima koji žele da nauče osnove grafičkog dizajna. Za ovu radionicu nije neophodno predznanje iz ove oblasti ili poznavanje softverskih programa koji se u dizajniranju koriste. Potrebna je samo kreativnost i želja za učenjem.

Kakav je koncept radionice?

Radionica se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. U okviru teorijskog dela, učesnici će se uz pomoć predavača upoznati sa osnovama dizajna, kao i konceptualizacijom ideje – kako doći do pravog odgovora na zadatak. Kasnije će svoje teorijsko znanje primeniti praktično, gde će im predavači pomoći da koristeći kompjuterske softvere (Adobe Photoshiop CC) realizuju svoju ideju. 

Šta je cilj radionice?

Cilj je da nakon 6 dana samostalnog i interaktivnog rada sa predavačima, učesnici radionice prezentuju svoj finalni rad koji je rezultat novostečenih znanja i veština.

Koliko traje radionica?

Trajanje radionice: 6 dana  (od 18. do 23. aprila)

Trajanje časa po danu: 1h 15minuta + 30 minuta pauze + 1h 15minuta

Maksimalni broj izostanaka sa kojim se dobija sertifikat o učešću na radionici je 2.

Srđan Nikšić

PREDAVAČ

Srđan Nikšić – naš ovogodišnji predavač na radionici Graphic Design Basic. Ambiciozni dvadesetšestogodišnjak, po struci diplomirani grafički dizajner, spreman je da vas upozna sa osnovama grafičkog dizajna kao i konceptualizacijom ideje.

Radovi učesnika