Graphic Design Basic

Kome je namenjena radionica Graphic Design Basic?

Graphic Design Basic je radionica koja je prilagođena svim studentima koji žele da nauče više o grafičkom dizajnu. Za ovu radionicu nije neophodno predznanje iz ove oblasti ili poznavanje softverskih programa koji se u dizajniranju koriste. Potrebna je samo kreativnost i želja za učenjem!

Kakav je koncept radionice?

Radionica se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. U okviru teorijskog dela, učesnici će se uz pomoć predavača upoznati sa osnovama dizajna, kao i konceptualizacijom ideje – kako doći do pravog odgovora na zadatak. Kasnije će svoje teorijsko znanje primeniti praktično, gde će im predavači pomoći da koristeći kompjuterske softvere (Adobe Photoshiop i Adobe Illustrator) realizuju svoju ideju!

Šta je cilj radionice?

Cilj je da nakon 6 dana samostalnog i interaktivnog rada sa predavačima, učesnici radionice prezentuju svoj finalni rad koji je rezultat novostečenih znanja i veština.

Koliko traje radionica?

Trajanje radionice: 6 dana

Trajanje časa po danu: 3 × 45 minuta + 30 minuta pauze

Milica Staletović

PREDAVAČ

Milica Staletović je mlada grafička dizajnerka koja je diplomirala na Fakultetu Digitalnih Umetnosti Metropolitan na smeru Grafički dizajn 2018 godine. Trenutno pohađa master studije na Fakultetu za Medije i Komunikacije smer Digitalne Umetnosti.

Ima 23 godine, pored dizajna se bavi fotografijom i ilustracijom dugi niz godina, učestvovala je na dosta fotografskih i dizajnerskih izložbi i iza sebe ima jednu ilustrovanu knjigu za decu. Pored gore navedenog iskustva, ima iskustva u video produkciji, animaciji i 3d modelovanju.

 

Radovi učesnika