Web Design Advanced

Kome je namenjena radionica Web Design Advanced?

Web Design Advanced je radionica namenjena svim studentima koji već poznaju osnove web dizajna i žele da unaprede svoje znanje. 

Kakav je koncept radionice?

Radionica se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela kroz koje će učesnici imati prilike da uz pomoć predavača rade UX/UI (User eXperience/User Interface) dizajn kako bi učinili svoj sajt efektnim, dinamičnim i prepoznatljivim. Ova radionica je namenjena dizajnerima koji treba da dostave dobar dizajn developer-ima i developer-ima koji žele da razumeju bolje kako web dizajn funkcioniše.

Koliko traje radionica?

Trajanje radionice: 6 dana (od 13. do 18. maja)

Trajanje časa po danu: 1h i 15 minuta + 30 minuta pauze + 1h i 15 minuta

Maksimalni broj izostanaka sa kojim se dobija sertifikat o učešću na radionici je 2.

Neophodno je nošenje sopstvenog laptopa.

nikola

Nikola Tripković

PREDAVAČ

Pre 3 godine, Nauči Dizajn krenuo je kao misija da ljudima proširim moju veštinu i strast. Danas Nauči Dizajn ima 10 zaposlenih i preko 1000 učenika. Desetine ljudi pronašle su vrhunski posao, a krenuli su od nule sa mojim kursevima. Moj cilj je da ekipa sa BEST radionica bude sledeća!

Ivona Petrović

PREDAVAČ

UI/UX Designer

Ivona Petrović je UI i UX dizajnerka sa primarnim fokusom na dizajniranje veb sajtova, veb aplikacija i vektorske ilustracije.
Završila je Visoku školu likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu, smer Grafički dizajn 2013. godine od kada počinje da se aktivno bavi UI i UX dizajnom. Trenutno je Creative lead u startapu Rad Intelligence i freelance dizajner za Toptal. Strastveni je ljubitelj ilustracije i njene primene u kompleksnim sistemima. Ivonaće na ovogodišnjem BEST desgin WEEK-u biti angažvana kao predavač i učesnik u panel diskusiji.

Marko Platanić

UČESNIK

CTO @ Creative Brackets

Rođen 1992. godine u Požarevcu. Završio je Visoku školu informacionih i komunikacionih tehnologija u Beogradu, gde je kasnije i specijalizirao na smeru softverskog inženjerstva. Posle završenih osnovnih studija sa kolegom pokreće digitalnu agenciju. Marko je CTO i Co-Founder švedske digitalne agencije Creative Brackets u kojoj organizuje i vodi ostale članove development tima, kako bi u dogovorenom vremenskom roku završili projekat precizno i kvalitetno. Učesnicima radionice pomoći će da primene znanja iz oblasti web programiranja na zadatoj temi.

Ivan Nedeljković

UČESNIK

Junior Developer

Ivan Nedeljković je mladi web developer koji je nakon svršene srednje škole, gde je pohađao smer El. tehničar računara, svoje školovanje nastavio na visokoj školi za informacione tehnologije i telekomunikacije i u medjuvremenu dobio je priliku da svoju web developer karijeru započne u firmi Creative Brackets. Ima 24 godine, i pored pozicije backend developera, u firmi u kojoj radi, angažuje se i na projektima na kojima ima potrebe za SEO optimizacijom. U slobodno vreme, voli da čita o novim tehnologijama, preduzetništvu i da diskutuje o preduzetničkim idejama. Učesnicima radionice pomoći će da primene znanja iz oblasti web programiranja na zadatoj temi.

Danilo Stojanović

UČESNIK

Junior Developer

Rođen 1997. godine u Valjevu. Započinje studije 2016. godine na Visokoj školi strukovnih studija za informacione i komunikacione tehnlogije Univerziteta u Beogradu. Studira smer za veb programiranje. U svojoj trećoj godini studija započeo je stručnu praksu u firmi Creative Brackets, gde je usavršavao i sticao nova znanja na poljima web dizajna i programiranja. Učesnicima radionice pomoći će da primene znanja iz oblasti web programiranja na zadatoj temi.

Nikola Cvejić

UČESNIK

Junior Designer

Student Univerziteta u Beogradu, rođen 1997. godine. Dizajnom se bavi od srednje škole, a prvo radno iskustvo stiče u kreativnom timu KK Crvena zvezda, čiji je bio višegodišnji član. Nakon toga, počinje da se bavi UI/UX dizajnom, ilustracijom i brendingom u Creative Brackets. Učesnicima radionice biće na raspolaganju kao asistent za dizajn.

Radovi učesnika